Frækt og grænseoverskridende – sex med strapon

11 juni 2018 Astrid Pedersen
Frækt og grænseoverskridende - sex med strapon

Strapons er traditionelt en erotisk rekvisit, som hører til den såkaldte ”girl on girl action” genre inden for pornografien. Her har to piger sex ved hjælp af en dildo, som spændes fast om livet på den ene pige, som så penetrerer den anden, som en mand ville gøre det. Og nu kan du købe den populære strapon, og eksperimentere med den derhjemme, også selv om du er i et heteroseksuelt parforhold

Strapons er for alle

Du kan også få strapons med indbygget vibrator – for ekstra pirrende nydelse! Det er nærmest bedre end den ægte vare. Og den indlysende fordel ved en strapon er, at en strapon dildo ikke mister gejsten undervejs. Den er først tilfreds, når du er tilfreds. Og er du ikke 100% tilfreds med din strapon dildo, kan den skiftes ud med en større, mindre, eller blot anderledes formet model, uden at du behøver at skulle investere i et helt nyt strapon bælte. Således kan du skabe variation i dit sexliv på en måde, som det ellers kun ville kunne lade sig gøre med skiftende partnere.

Find den perfekte strapon til dig og din sexpartner i en online shop

Hvis du ikke helt har mod på at gå i en fysisk butik og købe strapons, kan disse til alt held bestilles via nettet. Hos https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons – Nordens største sexshop med et kæmpe udvalg af sexlegetøj til prisgaranti – finder du strapon dildos i høj kvalitet fra brands som Fetish Fantasy Elite, Fetish Fantasy Gold, Fetish Fantasy Series, FUN FACTORY, King Cock, Ouch! og Real Rock. Strapon dildos fra belugi.dk passer til standard bælter, og leveres diskret til døren inden for få hverdage. Hos belugi.dk kan du gå på opdagelse i et stort og varieret univers af sexlegetøj og erotisk tilbehør – og få gratis fragt, hvis du bestiller for over 399,- kr.

Flere nyheder