Gør brug din erhvervsadvokat

27 januar 2020 Lotte Hindsberg
Gør brug din erhvervsadvokat

Ejer du en virksomhed, overvejer du at starte en eller ønsker du at overdrage, sælge eller afvikle din virksomhed er det en god ide at tage kontakt til en erhvervsadvokat og få ham inddraget i processen. 

Ejer du en virksomhed er der mange områder, hvor en erhvervsadvokat kan råde og vejlede dig, så du undgår dyre fejltagelser. Det kan f.eks. være ansættelseskontrakter, kontrakter til kunder eller leverandører, ved leje af erhvervslejemål, inkasso eller markedsføringsloven. Erhvervsadvokatens viden er bred og omfattende og vil kunne sikre at der bliver lavet juridiske fejl. Fejl der kan koste mange penge.

Markedsføringsloven

Et godt eksempel er markedsføringsloven. Det er de færreste virksomheder, der ikke i et eller andet omfang må markedsføre deres produkter og her er loven for hvordan, ikke alene omfattende, den er også striks. Det er derfor en god ide at få råd og vejledning af en erhvervsadvokat om, hvad der er lovligt og hvad der ikke er. En markedsføringsreklame der er ulovlig kan ikke alene koste mange penge, den kan også skade virksomhedens image. Samtidig er det de færreste virksomheder der har en størrelse, hvor det giver god mening at have en ansat der er ekspert i markedsføringsloven. Så er du en mindre virksomhed giver det god mening at koncentrere dig om din virksomhed og hente eksperthjælp hos en erhvervsadvokat alt efter behov.

Ved en mulig konkurs

Er dit firma i økonomiske vanskeligheder er det en god ide at kontakte en erhvervsadvokat så tidlig i processen som muligt. Hvis du gør det kan advokaten hjælpe dig med at træffe de rigtige aftaler i den rigtige rækkefølge og være med til at sikre, at det bliver så omkostningsfrit for dig som overhoved muligt. Det kan også være at han kan hjælpe, så du forsat kan drive din virksomhed videre frem for at den går konkurs.

Flere nyheder