Lær engelsk over there på en sprogrejse

03 januar 2019 Emilie Jacobsen
Lær engelsk over there på en sprogrejse

Hvis du altid har drømt om at bo i USA og blive god til at tale engelsk, er det oplagt for dig, at du kaster dig ud i et sprogophold i landet. Det er med til at gøre, at du lærer et eller flere steder i landet rigtig godt at kende, samtidig med at du bliver undervist i sproget og dermed bliver rigtig god til at tale det. 

Der er mange regler, som du skal have styr på, når du gerne vil til Gud’s eget land og studere, derfor kan det være rart for dig, at du får en organisation til at hjælpe dig med dit sprogkursus. Det kan for eksempel være bundgaard-rejser.dk, der har stor erfaring med at arrangere netop denne form for rejser til udlandet. 

Når du tager på rejse med bundgaard-rejser.dk, kan du vælge at bo i en lang række forskellige byer i USA. Hvis du har en drøm om at prøve at bo på både vestkysten og østkysten, kan du derfor sagtens få den opfyldt, når du rejser med dem. De kan for eksempel både sende dig til Boston og New York på Østkysten og San Francisco, San Diego og Los Angeles på Vestkysten. 

Bundgaard-rejser.dk står ikke kun for at arrangere din rejse. De hjælper dig også, hvis du skulle komme i problemer undervejs. Mange steder har du mulighed for at blive indkvarteret hos en værtsfamilie. Det er en rigtig god mulighed for dig for at lære sproget og kulturen bedre at kende. Det kan dog også være svært at skulle begå sig i en ny familie. Derfor kan Bundgaard-rejser.dk hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer. 

Vil du hellere bo for dig selv, er det dog også en mulighed. I det tilfælde kan du komme til at bo på kollegium, i delelejlighed, på hotel eller sågar på en kostskole. 

Flere nyheder