Sådan gør du dine børnefødselsdage interessante

20 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan gør du dine børnefødselsdage interessante

Af gode grunde er man nødt til som voksen at arrangere festen for ens børn, da de ikke selv kan stå for den slags, ikke har overblikket, er for urealistiske med deres forventninger og for spontane til at tænke fornuftigt i den sammenhæng.

Så vi præsenterer dig lige for nogle idéer til, hvordan du kan afholde en spændende og interessant fødselsdag udover det sædvanlige for dine børn.

Lav for eksempel en temafest ud af det, hvis dine børn eller dit barn har en interesse, der optager dem for tiden.

Ofte kan man finde alt fra bordpynt til udklædning i mange temaer, om de så er overordnede eller generelle, og så kan man ellers instruere de andre forældre i, at gæsterne – børnene – skal komme udklædt i samme tema.

Man kan lave festlige indslag, der knytter sig til dette tema, eller man kan lave nogle overordnede generelle idéer.

Det må gerne være nogle fysiske aktiviteter, så børnene kan røre sig lidt, specielt hvis vejret er til det, så man kan være udenfor – hvem siger også, at fødselsdagen skal foregå på hjemmedomicilet?

Er der råd til det, så kan man også høre lidt spændende underholdning, der kan holde ungernes opmærksomhed, men ellers er festlige lege altid et godt tiltag, der nok skal holde dem beskæftigede længe, specielt hvis der er konkurrence-elementer indlagt, eller børnene oplever, at legen er dynamisk og udvikler sig, som de gennemgår den.

Husk dog på, at selvom man ønsker at gøre festen ekstravagant og eksklusiv for ens børn, så skal man også tænke på de andre forældre, som måske ikke har midlerne til at holde samme type af stor fest, hvis ungerne plager om dette, efter de er kommet hjem.

Savner du hjælp til, hvordan du skal afholde sådan en fest, så er du ikke gået forgæves, da der her kommer et sted, hvor du kan høste inspiration: Dullemagasinet

Flere nyheder