Spil James Bonds yndlingsspil

28 januar 2019
Spil James Bonds yndlingsspil

Vil du gerne spille et rigtig gentlemanspil, er det en god ide for dig, at du lærer dig selv at spille Baccarat. Det er et sjovt spil, som faktisk er agenten James Bonds yndlingsspil. Selvom du måske har set ham spille Texas Hold’em i film, er det faktisk Baccarat, der i bøgerne bliver beskrevet som hans yndlingsspil. 

Spillet er da også et gentlemansspil med en lang historie. Spillet tager sit udgangspunkt i en italiensk myte om en jomfru, der skulle slå med en nisidet terning for at bestemme sin skæbne. Hvis hun slog under seks, skulle hun drukne sig, hvis hun slog 6 eller 7, måtte hun leve videre, og hvis hun slog otte eller ni, blev hun præstinde. 

I spillet er der to spillere, banken og spilleren. Derudover er der en dealer, der giver kort til de to. Selvom der kun er to spillere, betyder det ikke, at der kun er to, der kan spille om udfaldet af spillet. Der er typisk også en række tilskuere, der spiller på, om det er banken eller spilleren, der vinder. 

Både spilleren og banken skal spille efter nogle særlige regler. Det gør, at banken faktisk godt kan spille på, at det er spilleren, der vinder og omvendt. De to påtager sig nemlig bare rollerne, men kan ikke ændre på, hvordan de skal spille.

Formålet med spillet er at komme så tæt på 9 som muligt. Den, der gør det, vinder. De kort, du får, bliver lagt sammen. Giver de over 10, bliver der trukket 10 fra. Hvis du har en syver og en otter, giver de altså 15 til sammen og fratrukket 10 giver de 5 point. Derfra kan du altså bygge videre op og blive ved med at få kort. Baccarat kan virke indviklet i forhold til andre spil, men når du kan reglerne, er det faktisk et virkelig sjovt spil for dig at kunne. 

Flere nyheder